Știri
2 min

SAINT-GOBAIN premiata la Euro-Construcții 2015

Pe data de 25 mai a avut loc festivitatea de decernare a Premiilor Pieței de Construcții & Instalații EURO-Construcții 2015, în cadrul căreia au fost premiate 69 de companii și 11 organizații instituționale din domeniile construcții și instalații, evenimentul fiind parte integrantă a Conferinței Internaționale despre Construcții Sustenabile și Eficiența Energetică EURO-Construcții.

Evenimentul, aflat la ediția a patra, a fost organizat de publicația Agenda Construcțiilor, la manifestare participând peste 360 de invitați.

Premiile EURO-Constructii se acordă în fiecare an pentru a recunoaște excelența în afaceri a companiilor din domeniile construcții și instalații și pentru a prezenta realizările acestui sector întregii comunități de afaceri. Distincțiile au fost acordate pentru promovarea de soluții inovatoare în domeniul construcțiilor sustenabile și contribuția specială adusă la dezvoltarea pieței de construcții și instalații din România la patru categorii: Dezvoltare & Afaceri, Inovație și Tehnologie, Sustenabilitate & CSR și Reliable Brands.

Saint-Gobain a fost premiată la trei din cele patru categorii, după cum urmează:

  • Dezvoltare & Afaceri: Saint-Gobain Construction Products Romania - Isover Business Unit

  • Inovație și Tehnologie: Saint-Gobain Glass Romania

  • Reliable Brands: Saint-Gobain Construction Products Romania - Rigips Business Unit